Joves al barri

Quatre grups de joves i serveis juvenils de Besòs – Maresme també s’endinsaran en la creació audiovisual. Una sèrie de càpsules documentals serviran per explicar què fan i quines inquietuds tenen els i les joves que hi participen. Per promoure el coneixement mutu, cada grup s’encarregarà de produir la càpsula d’un altre, i així faran un intercanvi mutu.

Making off Joves al barri

Making off de la intervenció amb els grups de joves i els serveis juvenils de Besòs-Maresme. En aquesta intervenció comunitària s’ha prioritzat l’ús de la creació audiovisual com a eina de coneixement mutu i també d’interrelació entre els i les joves que hi han participat. Tot va començar amb una trobada conjunta que va significar l’arrencada per tal que Free Besòs s’encarregués de fer el vídeo del Grup AFEV, i el Grup AFEV el de Free Besòs; així com que Zona Zero elaborés el vídeo de Joves d’Arreu del Món, i Joves d’Arreu del Món el de Zona Zero.

Free Besòs

Som un grup de joves amics que estem creant un videojoc sobre el barri. El Grup AFEV fa el vídeo de Free Besòs.

Grup AFEV

Som joves que fem reforç escolar al centre cívic Besòs amb l’ajuda de voluntaris i voluntàries. Free Besòs fa el vídeo del Grup AFEV.

Joves d’Arreu del Món

Som un grup de joves que participem en el projecte “Suport al Reagrupament familiar i Interculturalitat” de la Llei de Barris, on practiquem català, fem reforç escolar i activitats de lleure. Zona Zero fa el vídeo de Joves d’Arreu del Món.

Zona Zero

Som el grup juvenil del Casal Infantil Municipal “El Vaixell”, organitzem i realitzem activitats de lleure i participem al barri. Joves d’Arreu del Món fa el vídeo de Zona Zero.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Núvol d'etiquetes

A %d bloguers els agrada això: