Joves al barri

Quatre grups de joves i serveis juvenils de Besòs – Maresme també s’endinsaran en la creació audiovisual. Una sèrie de càpsules documentals serviran per explicar què fan i quines inquietuds tenen els i les joves que hi participen. Per promoure el coneixement mutu, cada grup s’encarregarà de produir la càpsula d’un altre, i així faran un intercanvi mutu.

Making off Joves al barri

[blip.tv http://blip.tv/play/AYLD2mEA%5D

Making off de la intervenció amb els grups de joves i els serveis juvenils de Besòs-Maresme. En aquesta intervenció comunitària s’ha prioritzat l’ús de la creació audiovisual com a eina de coneixement mutu i també d’interrelació entre els i les joves que hi han participat. Tot va començar amb una trobada conjunta que va significar l’arrencada per tal que Free Besòs s’encarregués de fer el vídeo del Grup AFEV, i el Grup AFEV el de Free Besòs; així com que Zona Zero elaborés el vídeo de Joves d’Arreu del Món, i Joves d’Arreu del Món el de Zona Zero.

Free Besòs

[blip.tv http://blip.tv/play/AYLD12gA%5D

Som un grup de joves amics que estem creant un videojoc sobre el barri. El Grup AFEV fa el vídeo de Free Besòs.

Grup AFEV

[blip.tv http://blip.tv/play/AYLD1y4A%5D

Som joves que fem reforç escolar al centre cívic Besòs amb l’ajuda de voluntaris i voluntàries. Free Besòs fa el vídeo del Grup AFEV.

Joves d’Arreu del Món

[blip.tv http://blip.tv/play/AYLEtmYA%5D

Som un grup de joves que participem en el projecte “Suport al Reagrupament familiar i Interculturalitat” de la Llei de Barris, on practiquem català, fem reforç escolar i activitats de lleure. Zona Zero fa el vídeo de Joves d’Arreu del Món.

Zona Zero

[blip.tv http://blip.tv/play/AYLEtw0A%5D

Som el grup juvenil del Casal Infantil Municipal “El Vaixell”, organitzem i realitzem activitats de lleure i participem al barri. Joves d’Arreu del Món fa el vídeo de Zona Zero.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Núvol d'etiquetes

%d bloggers like this: