Accions a l’institut

Hem fet servir la performance i també la investigació en la gravació i l’edició audiovisuals per apropar-nos d’una manera diferent al nostre entorn de cada dia, l’institut. Primer hi vam intervenir de forma disruptiva, i ens vam adonar de com podem fer reaccionar les altres persones amb aquest tipus d’actituds. En una segona etapa, vam protagonitzar accions adaptatives, i ens ho vam passar molt millor. Ens vam sentir bé i sobretot vam fer sentir bé als companys i les companyes, el professorat i la resta de personal que hi treballa. Aquestes interaccions amb la gent del nostre institut ens han ajudat a reflexionar sobre com es construeix la relació social amb els i les altres.

Impedir versus animar

[blip.tv http://blip.tv/play/AYK0hg0A%5D

En un principio nos sentíamos raros porque estábamos impidiendo el paso a los alumnos y alumnas. Además la gente se enfadaba con nosotros, y nos miraban mal también. Después hicimos unos post-it que daban ánimos a la gente y que pegamos en diversos sitios del instituto. La gente sentía curiosidad por leerlo y, al acercarse, les cambiaba la cara a bien.

Formes de compartir

[blip.tv http://blip.tv/play/AYLH_FQA%5D

La bienvenida de los alumnos sirvió para reírnos. Nadie sabía lo que estábamos haciendo. Fue un poco de jaleo. La parte de saludar estuvo bien. No estamos acostumbrados a dirigirnos a la gente así. A algunos les ha gustado y a otros no.

Descontrol versus control

[blip.tv http://blip.tv/play/AYK0iWQA%5D

La primera parte de las interferencias no salió muy bien. Hubo caídas, golpes y descontrol. La idea era que lo hiciéramos más ordenados. En la segunda parte, nos hicimos un nudo de corbata. Practicamos por si nos casamos. Estuvo bien. Algunos nunca habíamos hecho ese nudo, y con la corbata nos sentíamos más responsables y masculinos.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Núvol d'etiquetes

%d bloggers like this: