LAB ID IN

laboratori d’identitats IN

INTERESSANT, INTROSPECTIU, INTERACTIU, INOFENSIU, INCOMPRENSIU!!!

Els col·lectius Teleduca i Les Salonnières, des del centre de producció artística Hangar, juntament amb l’alumnat i el professorat de 3r d’ESO C de l’Institut Barri Besòs us presentem aquest blog!!! També hi participaran quatre grups de joves i serveis juvenils del Besòs – Maresme.

Aquí podeu trobar les creacions audiovisuals que duem a terme al llarg del projecte Joves, Identitat i Creació, amb el suport del Pla Comunitari del Besòs – Maresme, l’Ajuntament de Barcelona i la Fundació “la Caixa”, engegat a finals de 2010.

En el blog compartim petites reflexions sobre la identitat (personal, de grup i de l’entorn) i també treballem qüestions de gènere, relació envers els i les altres, coneixement del territori i la gent que l’habita. Tot això ho experimentem mitjançant l’ús creatiu de les noves tecnologies i de l’audiovisual com a mitjà d’expressió.

Voldríem que aquest blog esdevingui una eina per incentivar la creació i la interacció dels i les joves amb el barri. A partir de la representació audiovisual, també treballem la interculturalitat i la convivència. Ens hem introduït una mica en l’ús de pràctiques d’artistes contemporanis/-ies.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Núvol d'etiquetes

A %d bloguers els agrada això: